[O2 FL] drobny mankament w świeżym aucie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arturless
    Classic
    • 2008
    • 17

Moje pytanie dotyczy ile jakiej dlugosci i jakiej srednicy potrzebuje rur do zamocowania Intercoolera w O1 ?
  • wojtasos
    Ambiente
    • 2007
    • 104

słuchajcie po odebraniu auta zauważyłem, że osłona hamulca ręcznego jest lekko przytarta. Chodzi o maskowanie "kanału", w którym porusza się dźwignia podczas zaciągania/zwalniania.

Jest to takie szare otarcie około centymetr powyżej dźwigni.

Mam nadzieję, że dobrze opisałem

Zgłosiłem sprawę dealerowi (łącznie z kilkoma innymi). Okazało się, że w pewnym momencie zaczął wyprzedzać moje słowa i stwierdził, że widział takie uszkodzenia w innych samochodach i nie powstały one u nich :| Kwestia zadość uczynienia pozostaje otwarta. Średnio mnie interesuje, że to nie u nich, ale obawiam się, że będę musiał pisać do SAP:/ Jeszcze tylko warto jego "myśli" mieć zebrane na papierze.

Czy ktoś z Was ma podobne uszkodzenie?

Komentarz

• ufo
      L&K
      • 2008
      • 1475
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez wojtasos
      Czy ktoś z Was ma podobne uszkodzenie?
      nie przejmuj się, ja też mam w tym miejscu ryskę. ta osłona jest dość delikatna, może któryś z monterów w czechach jest kobietą i ma za długie paznokcie
      mnie też to jakoś "uraziło" na początku ale z drugiej strony po 2/3 dniach już się o tym nie myśli :wink:

Komentarz

• RABIN
        Rider
        • 2009
        • 450
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

u mnie to samo :wink:

Komentarz

• SP9XWW
          Rider
          • 2009
          • 579

A ja bym powalczył. W trakcie zakupu mojej Fabki i montażu nieoryginalnego radia - elektryk lekko zarysował wiertłem panel pokręteł nawiewu. Zrobiłem zadymę, miała się znaleźć jakaś pasta polerska... Po korekcie wszystko było OK, aż do czasu jak po tygodniu zorientowałem się, że panel jest od wersji z klimą (której ja nie mam). 8) Diler wolał wymienić panel niż kombinować... Ciekawe czy ktoś jeszcze ma "tuningowaną" klimę w aucie? :lol:
          Vy 73! de S!@w

Komentarz

Pracuję...